Om oss

Här hittar du lite mer information om oss som ligger bakom ClubInterPaw.


Anki Lindholm – Noslycka

Anki driver företaget NosLycka. Ett djupare hundintresse uppstod som ”matte” till  en ung schäfer på foder från Försvarsmakten. Det ena ledde till det andra. Nu håller hon kurser och privatträningar, framför allt med inriktning på hundens nosarbete. Hon gör också problemhundsutredningar.  Anki är också utbildad instruktör inom Svenska Brukshundklubben (SBK) där hon håller lydnadskurser. Hennes följeslagare idag är en Flatcoated Retriever som blev Viltspårschampion vid 1,5 års ålder. Mer om NosLyckas verksamhet hittar du här:

www.noslycka.se

Ida Andersson – IA Pawprints

Ida driver företaget IA Pawprints sen några år. Hon är bland annat utbildad hundinstruktör, problembeteendetränare, samt hundmassör med fler utbildningar på gång. I hennes flock finns en jaktlabrador som hon bland annat tränar apportering med, samt en mycket envis katt som styr allt och alla med järntass, och som även den blir tränad med jämna mellanrum.

Hennes filosofi är att en hund alltid lämnar avtryck i alla liv den berör, och att den med rätt behandling verkligen är människans bästa vän.

Vill du veta mer om Ida och hennes verksamhet hittar du det här: www.iapawprints.se

Nadia Mitrovski

Nadia Mitrovski är utbildad instruktör via Hundsteg. Hon har hållit kurser sedan 2011 och blev klarutbildad 2013. Charlie är hennes högra hand, en amstaffblandning på tre år! Nadia blev helt såld på Charlie och hans lynne, och bestämde sig för att specialisera sig på hundar av så kallad kamphundstyp, bull-och terrierhundar. Hennes examensarbete handlade om kamphundsavel nu och då, hon håller även på att utbilda sig till kamphundsinstruktör via Hundläroverket. Dock har hon självklart kurser där alla raser och individer är välkomna! Varje kurs anpassar sig efter individen och ser till din hunds egna behov! Nadias kurser hittar du här: www.vipdogshunddagis.se/kurser

Therese WärmeTherese Wärme – Hundopi

Therese driver företaget Hundopi. Hon har två schäfrar och halkade in i hundbranschen lite av en slump. Tanken var att ha lite roligt med familjens hund och knyta en närmre relation till honom, men väl igång kände hon att det inte fick sluta där. Idag håller hon i diverse kurser, privatträningar och problemutredningar.

Du kan läsa mer om Hundopis verksamhet här:
www.hundopi.se